Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/f/8/blaxmo.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/f/8/blaxmo.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/f/8/blaxmo.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679 Blaxmo Kraft | Om Blaxmo Kraft Om Blaxmo Kraft – Blaxmo Kraft

Blaxmo Kraft AB

Vi på Blaxmo Kraft, har lång erfarenhet av konstruktion, projektering och det praktiska arbetet ute på vattenkraftstationerna. Det betyder att du lika gärna kan träffa oss på kontoret i Örebro som med uppkavlade ärmar i något kraftverk. Visst skulle vi kunna bygga ut och anställa elektriker, byggare och fler konstruktörer. Men dels tror vi att kunderna får tillgång till bättre och bredare erfarenhet genom att vi anlitar de skickliga apparatbyggare, ställverksbyggare, mekaniska verkstäder, besiktningsmän och andra kolleger som finns inom branschen, hellre än att nödvändigtvis göra allt inom det egna företaget. Dels trivs vi själva egentligen som bäst att ha det som vi har det nu.

Affärsidé

Blaxmo Kraft är leverantör av automationsteknik åt den svenska elkraftindustrin. Genom att använda modern teknologi levererar vi kompletta lösningar, utför teknisk konsultation och genomför mätuppdrag.
Företagets huvudinriktning är tekniska lösningar inom vattenkraftområdet.

Historia

Bolaget startade 1987. Då var tanken att rusta upp och driva små kraftverk. Så blev det dock inte. Vi utvecklade istället en utrustning för att registrera elproduktionen timme för timme i kraftverk. I och med den produkten fick vi kontakt med många kraftverksägare, och såg skiftande behov av automatisering av el-utrustningen i kraftverk. 1990 fick vi vår första order avseende totalentreprenad på el-utrustning vid ombyggnad av Långbans kraftverk norr om Filipstad. Idag utgör totalentreprenader på el-utrustningar till kraftverk ryggraden i Blaxmo Krafts verksamhet.

Vår Vision

Vattenkraften blir kvar och dess andel av elproduktionen kommer möjligen t o m att öka. Behovet av våra tjänster kommer därför att finnas kvar i minst samma utsträckning som nu – inga kraftverk eller kraftstationer kan gå för evigt utan teknisk och/eller ekonomisk översyn, reparation och uppgradering. Utvecklingen av nya och bättre produkter inom området fortsätter i oförminskad takt. Till glädje för dig och för oss.

Kvalitetspolicy

Blaxmo kraft strävar efter att utföra arbetsuppgifter rätt från början. Detta mål uppnås genom noggrann planering och kompetent personal. Genom att leverera rätt produkt i rätt tid och med rätt kvalitet säkerställer vi kundens förtroende.

Några av våra leverantörer